Хладилен транспорт

Фреш енд Фууд Лоджистик ЕООД предлага градски и национални доставки посредством отлично развита мрежа в цялата страна.

Градски доставки
Разполагаме с над 30 камиона между 1 и 8 тона полезен товар, подходящи за градски доставки. Доставяме до над 1500 обекта в гр.София и големите градове в страната - филиали на международни вериги магазини, национални и локални ключови клиенти, като Пикадили, Максима, Карфур, Билла, Кауфланд, Метро, Пени Маркет, Лидл, Фантастико, 345, Промаркет, ЦБА, Верде, Европа, Никон, както и до търговски обекти традиционна търговия.

Национален транспорт
Изградили сме собствена мрежа за транспорт на територията на цялата страна със собствен и/или нает транспорт, както и отлично сътрудничество с партньори, готови да доставят Вашите стоки на точното място, в точното време.

Едно от предимствата на предлаганите от Фреш енд Фууд Лоджистик ЕООД услуги е доставката до клиенти на дребно /ритейл клиенти/, както и събиране на инкасо.

Крос-докинг услуги
Фирмата има разработена платформа за крос-докинг на бързообортини стоки.

Крос-докинг означава получаването на стоки от производител, или доставчици и доставянето до техните клиенти веднага, без поставянето им на склад. Чрез Крос-докинг нашите клиенти намаляват разходите си, тъй като не съхраняват стоки на склад. Крос-докинг помага на търговците да рационализират производството и нивата на наличностите си, да намалят оперативните разходи и спомага за увеличаване на търговските им площи.

Крос-докинг услугата помага за намаляване на преките разходи, свързани с излишък от инвентаризация чрез премахване на ненужната обработка и съхранение на продукта. По-малко запаси означава по-малко място и оборудване, необходими за обработка и съхранение на продукти. Това също означава намаляване на щетите от съхранението на продукцията и моралното остаряване на изделията.

Предимството на крос-докинг платформите е, че така се улесняват нашите клиенти при доставките до веригите и магазините за бързооборотни стоки и защото това е основна дейност за нас.